L / A3 29,7×42cm 2850,00 RSD

Tražite savršen poklon?

Ako kažu da slika govori hiljadu reči, onda smo sigurni da mozaik govori milion priča. Izaberite najzanimljivije i najlepše uspomene i ovekovečite ih zauvek. Zamislite stotine vaših neprocenjivih uspomena na jednoj slici koja oduzima dah.

Yomo L paket su bezbroj Vaših uspomena ispričanih u slici idealne veličine za bilo koje mesto u Vašem okruženju.

Poruči

XL / A2 42×59,4cm 4750,00 RSD

Poklon za sva vremena

Imate još prelepih uspomena i priča koje bi da ovekovečite? Ne bi li bilo čarobno da Vam svaki pogled ka zidu izmami osmeh na lice i da Vas podseti na beskonačno predivnih trenutaka?

Yomo XL paket su bezbroj Vaših uspomena ispričanih u slici idealne veličine za zid. Poklonite poklon koji će trajati večno, a gledanje radosti i uzbuđenja na licu drage osobe kada ugleda svoj mozaik je neprocenjivo. Idealan poklon za devojku, dečka, sestru ili brata...

Poruči

XXL / A1 60×84cm 6850,00 RSD

Poklon o kojem će svi pričati

Imate previše zajedničkih uspomena? Ne možete se odlučite za pojedine, a pojedine izostaviti? Ne brinite, mislili smo i na Vas.

Yomo XXL paket je za one koji imaju toliko toga zajedničkog da je potreban ceo zid da bi sabrali sve svoje uspomene... Kao i za one koji nigde ne idu bez fotoaparata.

Poruči

Your Mosaic

Originalan i jedinstven poklon

Uh, još uvek nije dovoljno? Your Mosaic paket je specijalan paket u kojem sami možete birati veličinu koju želite i koji Vam daje potpunu slobodu da ovekovečite sve Vama drage uspomene. Da, u potpunosti Vas razumemo, nekad je jednostavno potrebno mnogo da biste nekome pokazali koliko Vam znači.

Poruči

Hej, hej, još nismo završili... Pogledajte i našu galeriju gotovih mozaika, možda Vam se neki svidi i poželite da ulepšate svoj životni prostor njime... Ili možda znate nekog kome bi se svideo neki od ponuđenih, što bi Vama svakako okončalo potragu za savršenim poklonom.

Galerija