Napomena!
Za glavnu fotografiju savetujemo da izaberete:
  • FOTKU GDE BI LJUDI TREBALO DA BUDU U KRUPNOM PLANU (ako lice bude npr. 1/3 od širine i visine fotografije smatrajte da će mozaik biti perfektan!),
  • FOTKU SA ŠTO BOLJOM REZOLUCIJOM (jedna strana da bude minimum 1000px).
Mozaik se izrađuje na kanvas platnu sa ramom širine 2cm. Ukoliko želite da bude izrađen na nekoj drugoj podlozi, javite nam se pa ćemo se dogovoriti za cenu.

Veličina malih fotografija se formira proporcijalno sa veličinom velike slike (veličinom paketa). Za bolji kvalitet mozaika poželjno je poslati sto više fotografija. Naravno, sa manjim brojem fotografija kvalitet mozaika će takođe biti dobar, samo će se fotografije koje ste nam poslali ponavljati.

Preporučujemo da pošaljete minimum 150 fotografija

Rok za isporuku paketa je 4-6 dana u zavisnosti od lokacije i dodatnih zahteva klijenta. Međutim može se desiti, što je često slučaj da Vam paket stigne i dosta ranije. U slučaju isporuke van teritorije Republike Srbije rok za isporuku je 14 dana.

Moguće je uraditi. Potrebno je izabrati "Your Mosaic" i uneti željenu veličinu, a mi ćemo Vas kontaktirati radi uslova. Na primer, možete popuniti samo telefon i dimenziju, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogucem roku za dalje uslove.

Porudžbinu možete izvršiti i slanjem same porudžbenice na našu e-mail adresu, kao i telefonom.

Načini plaćanja su pouzećem i uplatom na naš račun u banci.

Isporuka van teritorije Republike Srbije je moguća. U tom slučaju rok za isporuku je 14 dana i uplata mora da se izvrši u banci, pri čemu će klijent snositi i troškove isporuke.

Možete odrediti tačan datum kada želite da Vam paket bude isporučen, ali to mora biti najmanje 7 dana od zahteva.

Možete uz paket poslati i čestitku, ili određeno pismo. Pošaljite nam na e-mail, i mi ćemo je odštampati i poslati uz paket.

Nažalost, ne možemo uticati na brzinu Vašeg upload-a. Možete pokušati da smanjite dimenzije fotografija u nekom od programa za resize, ili da izaberete jedno od ostala dva načina slanja koja su detaljno objašnjena u odgovoru br.14.

FastStone Photo Resizer
Fast Image Resizer

U slučaju da Vam nije stigao paket u roku isporuke, molimo Vas da nas obavestite, i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vam isporučimo paket lično.

U slučaju da je sadržina paketa oštećena prilikom isporuke, u najkraćem mogućem roku ćete dobiti novi paket o našem trošku. U slučaju da je do oštećenja došlo Vašom greškom, imaćete posebne olakšice pri plaćanju ponovnog izdavanja paketa.

Našu poslovnu infrastrukturu gradimo na čistom poverenju prema klijentima. Prema tome možete biti 100% sigurni da će po saznanju da Vam je mozaik stigao, automatski Vaše fotografije biti izbrisane iz naše baze.

  1. Možete nam dostaviti Vaše fotografije preko USB-a ili CD-a, putem pošte ili lično na adresu Matije Gupca 15, Beograd. Prilikom isporuke paketa isti će Vam biti vraćeni, u slučaju da se odlučite za slanje poštom ili kurirskom službom, cena slanja će biti odbijena od konačne cene paketa.
  2. Lajkujte nas i dodajte za prijatelja na Facebook-u, a potom nas obavestite u kom albumu se nalaze fotke od kojih želite da se napravi mozaik. Poželjno je da u jedan album stavite sve fotke koje želite da se nađu u mozaiku a da prva u albumu bude glavna fotka za mozaik.

Za detaljnija objašnjenja o ovim načinima slanja fotografija možete nas kontaktirati na telefon ili e-mail.

Naravno, pri poručivanju upload-ujte samo veliku fotku, a u napomeni napišite koje slike želite da pribavimo, npr. slike Jason-a Statham-a iz filma Transporter. Takođe, ukoliko posedujete neke od slika koje želite da se nađu na mozaiku, možete ih upload-ovati, a nama napomenuti da biste želeli još slika, koje ćemo potom mi pribaviti, npr. imate 30 slika a za mozaik treba 200, 300.